3
1980 yılında Balıkesir’de kurulmuş olup kurulduğu günden bu yana büyükbaş ve küçükbaş karkas et sektörüne hizmet vermektedir.İşletmemiz 10000 m2 açık ve 6000 m2 alan üzerine kurulmuş olup, günlük 100 adet büyükbaş ve 600 adet küçükbaş kesim kapasitesine sahiptir.50 personeliyle birlikte Balıkesir’in ülke çapında karkas et sektörüne verdiği hizmeti üst seviyeye ulaştırmayı amaç edinmiştir. Hizmet verdiğimiz müşterilerimizin memnuniyetini esas alan kalite anlayışıyla, onların istek ve ihtiyaçlarını zamanında karşılamak, yasal mevzuat şartlarına uygun üretim yaparak tüketici sağlığını korumak ve sürekli iyileştirme ilkesi ile maksimum kalitede üretim yapmak temel ilkemizdir.

Kesimlerimiz veteriner hekimler eşliğinde islami şartlara uygun şekilde gerçekleştirilmektedir ve ürünlerimiz soğuk hava depolarında 0 – 4 derece arasında dinlendirildikten sonra frigofrik araçlarımızla Türkiye`nin her noktasında dağıtım yapılmaktadır.

2

Sevimiş Et yeterince yararlanılmadığına inandığımız mevcut hayvan varlığımız açısından, hayvancılığın gelişmesi, verimliliğin artması bir yandan da toplumumuzun dengeli beslenmesi için gerekli olan karkas etlerin hijyenik şartlarda tüketiciye sunmayı amaç edinmiştir.